За нас

Къща за гости „Релакс” се намира на 50 м. от северния плаж на Приморско и на 150 м от центъра на града. Районът е тих и спокоен.Удобното местоположение ще Ви даде възможност да се възползвате от всички удобства на морския курорт.Така сте в близост до ресторанти с разнообразна кухня, магазини, забавления, банки, поликлиника, централна поща.Улицата, на която е разположена къща за гости “ Релакс“ е крайбрежна и с чудесна гледка към морето. Подходяща е за лятна почивка на море за хора от всички възрасти, които искат да се отдадат на релакс и да се насладят на невероятна почивка – семейства с деца, младежи или самостоятелни двойки, както и за отсядане при командировка за делови ориентираните, които искат да съчетаят полезното с приятното.

 Предлагаме на гостите си спокойна атмосфера в уютно обзаведени стаи.

Всички стаи имат съвременни удобства – самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник, безплатен Wi-Fi достъп до интернет (безжична връзка), климатик, балкон с маса и столове, повечето с изглед към морето. Фамилните стаи представляват две помещения, между които има плътна завеса, като в еднато помещение е спалнята, а в другото им две самостоятелни легла.
В партерната част има магазин и ресторант, а в близост много заведения, предлагащи българска национална кухня и рибни деликатеси.

На гостите ни е на разположение лятна градина с барбекю.